Kom af med bumser med af de populære black masks

De fleste i Danmark har den holdning at de har problemer med huden. Har du som så mange andre problemer med sorte hudorme?
Er det blevet så slemt at det er et problem i hverdagen? Så er det nok tid til at få gjort noget seriøst ved det. I dag skal vi høre en hel del mere om den populære black mask ansigtsmaske.
Lad os undgå at udskyde det mere og gå til den del du venter på.

Benyt den populære black mask korrekt med processen her

Det er vigtigt at du benytter den helt rigtige procedure for at få maximalt ud af masken.
Følg vores trin herunder, så får du fuldt udbytte.

1. Gør dig klar

Få fordelen ved at varme ansigtet godt op med masser af varmt vand. Det er på ingen måde et krav, men det er en fordel, da man åbner ansigtsporerne – som vil gøre at din black mask får det bedste udgangspunkt.

2. Rens ansigtet grundigt

Din black mask får den bedste virkning på hel ren hud. Brug en antibakteriel sæbe – ala en ansigtsvask eller noget lignende.

3. Påføring af masken

Smør masken på i et tyndt men jævnt lag. Det må ikke være for tyndt da du skal kunne trække ansigtsmasken af bagefter.
Pas på med at komme for tæt på områderne tæt på læberne og øjnene. Her er huden være for skrøbelig, at en peel-off maske som den her kan risikere at hive det øverste hudlag af, og det bør man helst gerne undgå helt.

4. Giv masken tid til arbejde

Giv black masken noget tid til at få fat. Følg beskrivelsen af produktet inden du starter hvor du kan se præcis hvor mange minutter. Ofte er det omkring 15-25 minutter. Det er forskelligt fra mærke til mærke, men du kan mærke når peel-off masken tørrer ind.

5.Tag din maske af

Når din black mask tørrer ind, så skal du tage den af. Husk at du ikke skal vaske masken af, det er nemlig her i dette trin at man får alle hudorme etc. ud af din hud.

6. Fjern resten af masken

Du kan ikke undgå at have rester af black masken tilbage på huden, og disse kan du komme af med ved at bruge en klud og lunkent vand.

7. Giv din hud fugt og tid

Brug kun masken op til 2 gange om ugen. De fleste ansigtsmasker som denne tørrer huden en del, så giv huden tid og en lækker ansigtscreme bagefter.