Når sportstøj bliver til modetøj

De seneste par år, har det været helt vildt. Egentlig er det ikke en ny tendens. I 80erne og 90erne var Hummel rigtig gode til det. De var fremme som et slags modebrand. Men nu, sker der ting, som vi kun kan takke Nike for. Sportstøj er blevet hverdags tøj. Allerede fra morgenstunden er vi klædt på til fitness.

Folk går med kasket. Det er også noget, der kommer fra sportens verden. Alle baseball spillere bruger kasket. Igennem 00erne blev de re-designet og sidder nu på hovederne af den almindelige dansker, der ikke engang går til sport.

Vi vil gerne udtrykke et sportslook. Om det er fordi, det er nemmest, må du selv kunne svarer på.

Hættetrøjer kommer også fra sportsverdenen. 

Fitness tøjets fremgang

Fitness kulturen tager over. Flere også flere unge går i fitness. Og mange vælger at lægge billeder op på medier som Instagram. Tøjet, man går i er blevet til en livsstil.

Det vi har set på gaderne og på catwalken

Flere bestemte dele af tøjet vinder terræn. Specielt skoene. Nu er det blevet acceptabelt at rende rundt med sneakers, der bare er et fint ord for løbesko. Nike er skyldneren eller hjernen bag, hvis du synes ideen er god.

Nike har været fantastiske til at designe sko, der kan bruges i fitness såvel som i skole. De unge har taget tendensen til sig, de ældre er lidt forsigtige. Men det er mest af alt nok fordi, at de på deres 8 – 16 job ikke kan gå med sådanne sko.

Andre årsager, andet end udseende, er det praktiske. Løbesko er bare langt mere behagelige. Folk, der har problemer med ben, led og gigt, bør gå i ordentlige sko og ikke højhælede. Nogen har taget det til sig og går på deres arbejdsplads med løbesko.
Yogapants kender du måske. De stramme bukser, der ligner løbebukser.

De unge går langt mere op i udseendet end nogensinde før, men kan alligevel få sig selv ned i et par tights. Årsagen er interessant, men ikke tydelig.

Sådan skal du gå med sportstøj i hverdagen

Så lidt som muligt. Aldrig trop op i et fuldt outfit. Bliv inspireret af enkelte klæder og se hvordan du bedst muligt kan sammensætte tingene.

Tænk på udskæringerne. Find nogle lidt modige skæringer. Hvis du leder, kan du hurtigt finde nogle tops, der viser din skulder på en flot måde.

Aldrig gå ned på kvaliteten. Hvis du virkelig skal gå med sportstøj som du går med hverdagstøj, bør du kræve noget af kvaliteten.