Nu har du muligheden for at komme til et inspirerende minikursus i salg, sammen med kollegaer fra branchen

• Sted: Metabo Danmark, Helgeshøj Allé 12, 2630 Taastrup
• Dato/tid: 3. september 2019 kl. 18.00 – 21.00
• Tilmeldingsfrist: 26. september 2019
• Mail for tilmelding: Bo Louring, blo@fut.dk
• Pris: Gratis for FUT-medlemmer

Du kan som deltager forvente et par timer med masser af energi, inddragelse og muligheden for at lære og afprøve flere salgsværktøjer, som kan anvendes hjemme i virksomhederne med fordel. Uanset om du er ny eller garvet, er der altid plads til at lære nye teknikker og at få finjusteret dine evner.

Få mere tryghed
Kurset hjælper dig til at blive en mere selvsikker sælger, som er mere tryg i salgsprocessen – lige fra forberedelse til afslutning af salget. Men du vil også lære, hvordan der skabes mersalg som på samme tid efterlader kunden med en følelse af god service. Du bliver ført igennem salgsprocessens forskellige faser og du lærer at mestre åbnings- og spørgeteknikker. Kurset fokuserer dog i høj grad også på kropssprog, og hvordan det påvirker salgssituationen – som i sidste er afgørende for dine resultater som sælger.

Udbytte af effektiv salgstræning
Du får forfinet din spørgeteknik, og du bliver bedre til at spørge ind til kundens behov, samtidig med at du lærer at præsentere dit produkt på en overbevisende og inspirerende måde. Du bliver desuden bedre til at behandle indvendinger fra kunderne. Når du har været igennem salgstræning, vil du fremstå endnu mere professionel i salget, og kunderne vil forstå hvorfor, de skal købe netop af dig.

Program for aftenen
Kl. 18.00 Velkomst med lidt mad og info fra værten
Kl. 18.45 1. del salg
Kl. 19.45 Kaffepause
Kl. 20.00 2. del salg
Kl. 21.00 Afslutning

Om Jesper Dalhus
Jesper har mere end 20 års erfaring fra byggebranchen – og har tidligere solgt værktøj og maskiner. De sidste syv år har Jesper været selvstændig og ejer i dag virksomheden Jemac Kommunikation ApS. Udover salgstræning arbejder Jesper også med rekruttering, LinkedIn træning og lederudvikling. Jesper er uddannet NLP træner og erhvervscoach og hjælper dagligt sælgere og ledere med at skabe de forandringer, der skal til, for at de kan nå deres mål.
Læs evt. mere på www.jemac.dk