• Sted: Jysk Spær, Dons Byvej 41, 6051 Almind
• Dato/tid: 30. september 2021 kl. 18.00 – ca. 21.00
• Tilmeldingsfrist: 16. september 2021
• Mail for tilmelding: fut@fut.dk
• Pris: Gratis for FUT-medlemmer

Svind er et velkendt problem i branchen. Kom og hør Morten Teglhus Gottschalcks konklusioner efter mere end to års arbejde med svind, tab og kriminalitet i branchen.

Brancheforeningen Danske Byggecentre nedsatte i 2019 et tværgående samarbejde mellem Danske Byggecentres medlemmer, der omhandler et af branchens velkendte problemer: Svind.

Arbejdsgruppen har arbejdet med nogle initiativer om at nedbringe tab, svind og kriminalitet i hele Danmark. Svind koster årligt hver enkelt byggecenter og trælast mange penge, og derfor er det selvfølgelig noget, vi som branche dagligt skal arbejde med hver i sær og i fællesskab.

Til arbejdet har Danske Byggecentre ansat Morten Teglhus Gottschalck, der har en baggrund fra politiet. Han har været tovholder på arbejdet, der indtil videre har ført til flere spændende sager og projekter. Og ja, arbejdet har endda medført sager om anholdelser og fængslinger af gerningsmænd til tyverier fra flere trælaster.

Danske Byggecentre har også indført fast svind-undervisning på brancheskolerne og har flere spændende initiativer sat i søen. Mottoet er: ‘Vi står sammen om at bekæmpe kriminalitet’, men der er også mange ting, man som medarbejder og leder kan gøre for at være på forkant.

Morten vil til disse fyraftensmøder i FUT-regi fortælle om dette arbejde og måske italesætte ting, som kan være lidt svært at forholde sig til i det daglige arbejde i et byggecenter og trælast.

 

Program:

Kl. 18.00: Velkomst af FUT
Kl. 18.15: Spisning
Kl. 18.45: Virksomhedspræsentation
Kl. 19.00: Kaffe
Kl. 19.15: Indlæg 1 – Svind
Kl. 20.00: Kaffe
Kl. 20.15: Indlæg 2 – Svind
Kl. 21.00: Slut og god tur hjem fra FUT